Illés Zoltán, már bocsánat

2013.09.12. 13:27

Illés Zoltán, persze, kérhet elnézést Szél Bernadettől azért, amit neki mondott és ahogyan mondta a Parlamentben. Bocsánatot kérni lehet személyesen vagy levélben. Igaz, manapság az sms fontos felület. Elvégre az Alaptörvényt is táblagépen írták...

Illés Zoltán államtitkár. Egy parlamenti képviselőnek, politikusnak, közszereplőnek, állampolgárnak illenék tudnia, hogy a világ olyan lesz körülöttünk, amilyenné teremtjük azt. Szavakkal, tettekkel.

A világ azonban, amit Illés Zoltán teremt, rémisztő. Egyrészt azért, mert megteheti, másrészt azért, mert meg is teszi. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelszilvia.blog.hu/api/trackback/id/tr245508842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saribe 2013.09.13. 12:52:10

Nem kívánok beállni egyik " szekértáborba " se, de amit mostanában öreg fejjel meg kell tapasztalnom az rendkívül felháborít.Ennyi gőgöt, nagyképű pökhendiséget amit egyes képviselőktől és kormány tagoktól hallok azt soha nem tudtam volna elképzelni. Mint ha a vezető politikusokat arra képeznék ki, hogy hogyan alázzák meg azokat akiknek a véleménye nem egyezik meg az övékkel !
Mikor lesz ennek vége ?
süti beállítások módosítása